Το μέλλον χτίζεται με νέες ιδέες, υπευθυνότητα, αισιοδοξία και πολλή δουλειά ! Είμαι εδώ, με την Παράταξη του Γιώργου Ρούσσου και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για την Κάλυμνο του αύριο.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΡΟΥΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ

ΑΠΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΤΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ

ΠΡΟΣ: 1.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ

2. κ. ΔΡΟΣΟ ΤΑΥΛΑΡΙΟ

Κάλυμνος 18/07/11

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης για το «Σύμφωνο Αποδήμων»

Επειδή από την εισήγησή σας προκύπτει, ότι:

1. Απαξιώνεται το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η Δημαρχία Ρούσσου στον τομέα των Καλύμνιων της Διασποράς.

2. Σπιλώνεται ασύστολα η προσωπικότητα των ελάχιστων συμμετεχόντων στις αποστολές του Δήμου στο εξωτερικό με την αναφορά σας περί «πολυμελών αποστολών» που έγιναν την περασμένη τετραετία, όπως σας διαψεύδουν οι σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τα σχετικά εντάλματα πληρωμών.

3. Προσβάλλεται βάναυσα ο πατριωτισμός των Καλύμνιων της Διασποράς με τη φράση σας– στόχο: «Να τονώσουμε τον πατριωτισμό τους δείχνοντας το πραγματικό ενδιαφέρον μας γι αυτούς» δεδομένου ότι οι Καλύμνιοι της Διασποράς είναι πιο πατριώτες από τους ντόπιους.

4. Υποβαθμίζεται μέχρις εξαλείψεως το ενδιαφέρον μας γι αυτούς όπως εκφράστηκε μέσα από την υλοποίηση πάμπολλων ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

5. Επιχειρείται ανατροπή του πνεύματος κυρίως της μέχρι σήμερα ακολουθούμενης πολιτικής του Δήμου, η οποία ήταν και στο πνεύμα και στην ουσία σύμφωνη με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου : « Πρόγραμμα Μητροπολιτική Κάλυμνος»,

Αδυνατούμε να παραστούμε σε μια τέτοια συζήτηση.

Η κάθε Δημοτική Αρχή βέβαια διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής κάθε πολιτικής , αρκεί αυτή να επικυρωθεί με ανάλογη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη συζήτηση της οποίας θα τοποθετηθούμε σχετικά.

Για την ενημέρωσή σας σε σχέση με τις θέσεις της παράταξης μας μπορείτε να ανατρέξετε στις αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου που είναι πολλές και σημαντικές.

Επί της ουσίας προς το παρόν θα πρέπει να σας επισημάνουμε, ότι ο Καλύμνιος της Διασποράς θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ισότιμος με τους υπόλοιπους και όχι ως τουρίστας και μάλιστα προς εκμετάλλευση, όπως προκύπτει από την εισήγησή σας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Για την παράταξη

Η εκπρόσωπος στην Επιτροπή Διαβούλευσης

Ειρήνη Χαλκίτη

Υ.Γ. : Το παρόν έγγραφο εκφράζει τις θέσεις όλης της παράταξης και συντάχθηκε σε συνεννόηση με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργο Ρούσσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου